Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Оренда мікроавтобуса на 15 осіб

Займаєтеся організацією важливого заходу і плануєте оренду мікроавтобуса на 15 осіб? Ми пропонуємо транспорт різної місткості, і Ви можете для планованої поїздки підібрати оптимальний варіант. Наші автобуси справні і в відмінному технічному стані, оформляйте бронь на необхідну дату зараз. На сайті вказані контактні телефони для замовлення послуги та консультування.

Цікавить оренда мікроавтобуса на 15 осіб? Зверніться в нашу компанію і на оптимальних умовах Вам буде запропонований хороший транспорт.
 

Оренда мікроавтобуса на 15 осібНа 15 осіб в оренду мікроавтобус взяти не проблема, ми пропонуємо Вам комфортний транспорт з відкидними сидіннями та клімат контролем. Автобуси оснащені ременями безпеки і підлокітниками, вони відмінно підходять і для тривалих поїздок за місто. У транспорті є автономна піч, описи та фотографії кожного автобуса є на сайті. В оренду мікроавтобус на 15 осіб ми можемо надати на будь-який час або період. З нами можна співпрацювати і на постійній основі, якщо Ви займаєтеся організацією екскурсій або ділових поїздок регулярно. На сайті запропоновані автобуси і з більшою місткістю. Оренда мікроавтобуса на 15 осіб сьогодні не є проблемою і у нас запропоновані помірні ціни. Якщо Ви хочете замовити транспорт на свято, то ми можемо допомогти з його прикрасами. У нас завжди відкриті для допомоги клієнтам, ми піклуємося про Вашу зручність. Замовте надійний автобус, зовнішній вигляд якого буде презентабельним.

Для оренди мікроавтобуса на 15 осіб з нами зв'язатися можна прямо зараз, з усіх питань Вам буде забезпечена консультація. Ми поважаємо довіру клієнтів і пропонуємо транспорт, у використанні якого у Вас проблем не виникне. Нам про всі автобуси залишають задоволені клієнти завжди позитивні відгуки.