Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Взяти мінівен в оренду

Взяти мінівен в орендуЯкщо Ви надумали взяти мінівен в оренду для важливих поїздок по Києву, Вам потрібно зателефонувати в компанію «Алвіс», яка надає авто з водієм для послуг оренди. Потрібен бус, лімузин або легковий автомобіль? У нас є саме те, що Ви зараз шукаєте. Прийнятні ціни, пунктуальні і представницькі водії, нові автомобілі - до Ваших послуг.

Зателефонуйте до нас, коли Ви побажаєте взяти мінівен в оренду. Зробіть Ваше замовлення за тиждень до виїзду, щоб водій зміг освоїти маршрут і підшукати зручні шляхи проїзду.

Столиця - це місто, яке приваблює всіх своєю красою, шармом і безліччю знаменитих місць. Якщо у Вас намічається якась подія, на яку Ви очікуєте Ваших друзів і родичів, Вам потрібно взяти мінівен в оренду, щоб Ваших гостей і їх багаж доставили з комфортом.
Наш водій може бути до Ваших послуг весь день, до обумовленої години, Ви можете розпоряджатися автомобілем, як Вам завгодно. Водій може зустріти гостей на вокзалі і відвезти в готель, або ж супроводжувати весь день транспортним засобом. Для зручності пересування найкраще взяти мінівен в оренду, тоді і пасажири будуть розсаджені по місцях, і багаж буде ретельно і зручно покладений.
Якщо Ви бажаєте організувати невелику екскурсію, і Вам потрібен водій, який швидко зорієнтується в карті і в маршрутах, Вам необхідно взяти мінівен в оренду з водієм. Комфорт і швидкість в пересуванні, кондиціонер, приємний і товариський водій - все це ми надамо для Вас.

Наш новий автопарк надасть для Вас найкращий автомобіль, який Вам необхідний. Якщо Ви хочете взяти мінівен в оренду, зателефонуйте до нас заздалегідь і замовте потрібний автомобіль.