Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Оренда пасажирський спринтер

Оренда пасажирський спринтерНа сьогоднішній день багато хто користується послугами оренди пасажирських автомобілів, як спринтер. Автобуси, легкові машини, ретро автомобілі, лімузини і навіть вантажівки завжди доступні в автопарку компанії «Алвіс» Ми надаємо підтримку для мандрівників, ділових делегацій, екскурсій, переїздів і навіть весіль. У цьому нам допомагають не тільки сучасні автомобілі, але також і спеціально навчені водії з великим стажем. В рамках оренди пасажирського спринтер, який є мікроавтобусом, можна додатково оплатити послуги професійного водія, який провезе Вас по заданому маршруту в цілковитій безпеці і комфорті.

Якщо Вам хочеться з'їздити в інше місто або навіть за кордон, але свого автомобіля ні у кого з учасників поїздки немає, В цьому Вас виручить оренда. Пасажирський спринтер вміщує дюжину людей і їх багаж, що дуже зручно для короткочасних поїздок. Велика сім'я, група друзів або навіть гості на весіллі можуть розміститися в зручних кріслах і зануритися в атмосферу подорожі, поки наш досвідчений водій відповідає за їх безпеку.

Сьогодні наші послуги оренди мікроавтобуса пасажирського спринтер користуються великою популярністю. Такі автомобілі ідеально підходять для поїздок спортсменів на ігри, дітей на екскурсії або груп друзів до вокзалу або аеропорту. Наша компанія надає і інші автомобілі, крім мерседеса спринтер для оренди, як пасажирські ретро автомобілі для весіль і фотосесій або лімузини для святкування знаменних подій. На сайті компанії можна ознайомитися з повним автопарком.

Нерідко українці їздять по країні без свого автомобіля, так як в автосалоні нашої компанії завжди за доступними цінами є оренда. Пасажирський спринтер марки мерседес не тільки швидкий, але також він м'яко їздить дорогами України та вміщує велику групу людей. Подорожуйте з комфортом, вибирайте транспортну компанію «Алвіс».