Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Оренда авто мінівен

Оренда авто мінівенУ кожного з нас бували випадки, коли крім нашого авто потрібен ще один автомобіль для перевезення пасажирів по місту. Такі заходи, як весілля, похорон, екскурсії і т. д., ніколи не обходяться без великої кількості людей. Якщо у Вас немає власного транспорту, або ж у Вас автомобіль не достатньо вмісткий, пропонуємо Вам оренду авто (мінівен). З таким автомобілем вдвічі зручніше: він перевозить і пасажирів, і негабаритний багаж.

Коли потрібен прокат транспорту на весь день, то служба таксі тут навряд чи допоможе. До того ж, Ви самі вибираєте для себе автомобіль, а не погоджуєтеся з тим варіантом, який до Вас приїхав.

Оренда авто (мінівен) вигідна тим, що Ви можете не відволікатися на дорогу, надавши водіння нашому водієві.

Щоб оперативно і з комфортом доставити пасажирів до місця призначення, Вам потрібно зручний і швидкий вид транспорту. Найзручнішим і містким авто вважається мінівен. Оренда авто (мінівен) здійснюється за тиждень до самої події, з передоплатою.
Наші водії відмінно знають Київ і їм не буде важко доставити пасажирів за вказаною адресою. Ми надамо Вам всі умови для того, щоб Ви залишилися задоволені нами. Вам потрібна оренда авто (мінівен) для молодят, гостей або рідних? Візьміть в прокат будь-який автомобіль, який Вам найбільше сподобається.
Як відомо, гості на весілля не приходять з порожніми руками. Кожен з них привезе квіти і громіздкі подарунки. Якщо таких подарунків буде кілька десятків, Вам доведеться підшукати мінівен, в який можна буде упакувати всі речі і подарунки для молодих. Потрібна оренда авто (мінівен) в Києві? Замовте у нас авто на потрібну Вам дату заздалегідь.

Бажаєте, щоб у відповідальний для Вас день Вашим водієм був тверезий, адекватний чоловік, який гарно орієнтується у столиці? Тоді замовте оренду авто (мінівен) в компанії «Алвіс».