Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Погодинна оренда автобуса

На сьогоднішній день кожен хоч раз їздив міжміськими рейсами. Це буває незручно і виснажливо, а деякі люди фізично не переносять качки на дорозі. Щоб не допустити такого в поїздці з великою групою людей, Ви можете взяти в оренду автобус з погодинною оплатою. Транспортна компанія «Алвіс» надає зручні умови і приємні ціни. Зверніть увагу на різноманітність машин в нашому каталозі і додаткові можливості, наприклад, замовлення послуг водія з погодинною орендою автобуса. Заходьте на офіційний сайт компанії, щоб дізнатися більше про нашу пропозицію.

В рамках екскурсії по місту погодинна оренда автобуса може бути надана автопарком за гідними цінами. Завдяки зручному транспорту група людей може зануритися в атмосферу поїздки і комфортно провести навіть тривалий переїзд. Ви теж можете забезпечити приємний відпочинок своїм колегам, дітям або друзям.


На офіційному сайті транспортної компанії Ви можете ознайомитися з характеристиками і умовами поїздки в наших автомобілях і автобусах. Погодинна оренда обговорюється індивідуально з кожним клієнтом. Також ми надаємо оренду ретро автомобілів, вантажівок для переїзду і перевезення важких матеріалів і меблів, а також лімузини. Про кожного з доступних автомобілів ми опублікували опис, щоб Вам було легше знайти ту машину в оенду або автобус з погодинною оплатою, яка підійде у Вашій ситуації. Телефонуйте за номером, який вказаний на екрані, щоб уточнити деталі.

Ви можете зв'язатися з нами по телефону, щоб погодинна оренда автобуса стала реальністю. Вибирайте будь-який з доступних видів транспорту на нашому офіційному сайті, і обговорюйте деталі поїздки з нами.