Україна, 04111, м. Київ, вул. Салютна, 29-а, оф. 53

Прокат оренда мікроавтобусів


Прокат оренда мікроавтобусівНа сьогоднішній день поїздки в великому складі - часте явище. Група дітей на екскурсії, колеги на корпоративній зустрічі або група друзів на поїздку в інше місто - всім їм необхідний прокат мікроавтобуса. В ціну оренди також може входити вартість послуг водія, проте це залежить від автопарку. Якщо Ви зібралися податися в подорож, забезпечити комфортні умови в дорозі Вам допоможе транспортна компанія «Алвіс». Ми надаємо оренду мікроавтобусів, прокат яких можливий по телефону в будь-який час. Великий вибір машин і помірні ціни гарантовані.

Якщо Ви плануєте прокат, оренда, мікроавтобусів - це заняття може здатися Вам дорогої. Наша транспортна компанія поспішає Вас переконати в цьому, так як ми надаємо різні види автобусів і мінівенів для перевезення людей в комфортних умовах за низькими цінами. Звертайтеся до нас, щоб отримати всю необхідну інформацію про те, як орендувати транспорт для великої кількості людей.

В рамках оренди мікроавтобуса Ви можете взяти в прокат також послуги водія. У деяких випадках наші клієнти замовляють тільки транспорт зі своїм водієм, що завжди можна обговорити з нашої адміністрацією. Також рекомендуємо звернути увагу на різноманітність машин в нашому каталозі і характеристики салону кожної з них. Вибирайте для оренди мікроавтобус або мінівен. Беріть на прокат надійний транспорт для великої компанії, щоб провести поїздку з хорошими враженнями.

У Вас є можливість зняти в оренду транспорт як з водієм, так і без. Уточнюйте по телефону, що можливо взяти на прокат. Оренда мікроавтобусів в рамках наших послуг доступна за різними цінами і умовами, з якими Вас ознайомить наш співробітник в телефонному режимі. Досить тільки зв'язатися з нашим представником в телефонному режимі і обговорити всі подробиці.